ماژول به قطعه ای الکترونیکی گفته می شود که حاوی مدارات مجمتع می باشد و یک یا چند عمل الکترونیکی خاص را انجام می دهد ، در این قسمت یک کتابچه برای شما آماده کرده ایم که به شما نحوه ساحت فرستنده و گیرنده رادیویی با استفاده از ماژول آماده tws 434 را آموزش خواهد داد ، این ماژول دارای دو قسمت فرستنده و گیرنده می باشد که ماژول فرستنده دارای 8 پایه و گیرنده دارای 4 پایه مخصوص می باشد که کاتالوگ کلی ماژول ها نیز در این مقاله بیان شده است و می توانید جهت ساخت از آن استفاده نمایید .
نام فایل : مقاله آموزش ساخت فرستنده گیرنده رادیویی با ماژول tws 434
حجم : 150 کیلوبایت
رمز فایل زیپ : www.lktra.parsiblog.com
اینبار برای شما دوستان عزیز جزوه دست نویس کارگاه کاربرد رایانه در برق و الکترونیک را که به آموزش برنامه پروتل اختصاص داده شده است را در قالب فایل پی دی اف آماده کرده ایم که می توانید از لینک زیر بصورت رایگان دانلود نمایید ، این جزوه شامل 24 صفحه متن و تصاویر و مدارات و محاسبات و همچنین عکسهایی از محیط برنامه پروتل می باشد ، در این جزوه مراحل نصب نرم افزار پروتل بعلاوه آموزش کار با این برنامه بصورت دقیق آموزش داده شده است و فایل مفیدی برای دانشجویان رشته الکترونیک می باشد .
نام فایل : جزوه کاربرد کامپیوتر در الکترونیک
موضوع : برنامه پروتل
تعداد صفحات : 24
حجم فایل : 1 مگ - PDF
ترانزیستورهای بی شماری در الکترونیک ساخته شده اند که هر کدام دارای مشخصات خاص خود می باشد و ساخت کارخانه مخصوصی می باشد ، در مدارات الکترونیکی در قسمتهای مختلف نیاز به استفاده از ترانزیستور داریم که بسته به نوع مدار ترانزیستور مورد استفاده نیز متفاوت می باشد ، برای مثال برخی مدارات با ولتاژ 5 ولت کار می کنند و جریان مصرفی کل مدار کمتر از 100 میلی آمپر است ، پس در اینجا برای اینکه ترانزیستور بتواند حداکثر کارایی و عملکرد را نشان دهد باید ترانزیستوری با همین مشخصات در این مدار استفاده شود یعنی ولتاژ کلکتور امیترش بین 5 تا 9 ولت و جریان کلکتورش نیز بیشتر از 100 میلی آمپر باشد و کمتر نباشد ، برای این مهم مشخصات چند عدد از ترانزیستورهای مهم و پرکاربرد صنعتی را برای شما در زیر قرار داده ایم تا بتوانید برای مدارات مختلف از آنها استفاده نمایید ، از این مشخصات می توانید برای پیدا کردن مشابه این ترانزیستورها و همچنین کاتالوگ آنها استفاده نمایید . http://lktra.parsiblog.com
دقت داشته باشید که ترانزیستورهای زیر به هیج وجه مشابه نیستند
فقط مشخصات این ترانزیستورها ذکر شده است
name polarity wat ic(current) Vce
a94 pnp 0.5 0.2 400
c1815 npn 0.2 0.15 50
a733 pnp 0.2 0.15 60
40 b772 pnp 0.5 3
bc639 npn 1 1 80
bd679 npn 40 4 80
c6090 npn 35 10 700
c480 npn 30 3 600
توان الکتریکی چیست :
اگر بخواهیم به صورت ساده بیان کنیم به انرژی الکتریکی مصرف شده در یک وسیله الکتریکی توان الکتریکی می گویند اما به لفظ علمی تر باید گفت به مقدار سرعت تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی های گوناگون از قبیل گرمایی و نورانی و مکانیکی و .... توان الکتریکی می گویند که خود دارای اقسام گوناگون است واحد شمارش توان وات است که در مقیاس های بزرگتر از کیلو وات و مگاوات استفاده می شود ، به طور مثال یک لامپ کم مصرف خانگی متوسط 60 وات توان مصرفی دارد .
محاسبه توان الکتریکی :
به طور کلی اصلی ترین فرمول محاسبه توان الکتریکی حاصلضرب جریان بر ولتاژ می باشد اما توان مصرفی الکتریکی دارای فرمول های دیگری نیز می باشد که در زیر آنها را مشاهده می نمایید .
P = مقدار توان الکتریکی بر واحد وات
V = مقدار ولتاژ بر واحد ولت
I = مقدار جریان الکتریکی بر واحد آمپر
R = مقدار مقاومت الکتریکی بر واحد اهم
آموزش تعمیر لوازم خانگی الکترونیکی
برنامه ای کامپیوتری بسیار کاربردی و جذاب در این post برای شما آماده کرده ایم که حاوی کتاب های الکترونیکی پی دی اف آموزشی می باشد و به صورت نرم افزاری طراحی شده است ، با کلیک بر روی نام هر کتاب ، کتاب مربوطه بر روی کامپیوتر شما اجرا می شود و می توانید آموزش مربوطه را مطالعه نمایید ، در کتاب های یاد شده تمامی چیزهایی که یک فرد مبتدی برای تعمیرات لوازم الکترونیکی خانگی لازم دارد ذکر شده است ، این کتب توسط گروه الکتروکیتز طراحی شده است و دارای شابک چاپ از سوی این گروه می باشد و در هیچ جای دیگر از فظای اینترنت نمی توانید فایل مشابه را یافت نمایید و گروه الکتروکیتز تنها مجری پخش این کتب آموزشی در سطح اینترنت می باشد .
از جمله مواردی که در این برنامه مورد آموزش قرار داده شده است می توانید به آموزش تعمیرات جاروبرقی - هندزفری بزرگ - ریموت کنترل تلوزیون ها - اتو و . . . اشاره نمود که منبع بسیار جامعی در این زمینه می باشد و می تواند همانند یک کلاس آموزشی به شما در زمینه آموزش تعمیرات لوازم برقی کمک نماید ، بجای هزینه های هنگفت ابتدا این برنامه را امتحان نمایید .
برای دانلود نسخه آزمایشی برنامه اینجا کلیک کنید
حجم : دو مگا بایت میباشد فرمت : اجرایی رایانه
برای دانلود نسخه اصلی برنامه نیز به ادرس زیر بروید
http://elektrokits.ir/?p=106
رشته الکترونیک و الکتروتکنیک دو رشته معروف و پرمخاطب زیر شاخه برق قدرت می باشند ، برای بعضی از افراد این سوال پیش می آید که چه تفاوتی بین این دو رشته وجود دارد ، الکترونیک رشته ای است که بیشتر به بررسی مدارات الکترونیکی و بردهای الکترونیکی و کار با ولتاژ الکتریکی ضعیف زیر 24 ولت می پردازد و از جمله قطعاتی که در این رشته با آن کار می کنید قطعات الکترونیکی از جمله مقاومت ها و خازن ها و آیسی ها و ترانزیستورها و . . . می باشد که بسیار کوچک و حساس هستند و در کل از لحاظ ظرافت از الکترونیک ظریف تر می باشد ، الکتروتکنیک نیز شاخه دیگر رشته برق می باشد که در آن با مدارات فرمان و برق ولتاژ بالا برق قدرت و همچنین برق سه فاز سر و کار داریم ، در رشته الکتروتکنیک با قطعاتی از جمله سیم چین و کابلها و کنتاکتورها و موتورهای الکتریکی بزرگ و تابلوهای برق سرو کار دارید و همچنین بیشتر باید سیم کشی الکتریکی انجام دهید .
در این قسمت برای شما دوستان عزیز یک فایل زیپ تدارک دیده ایم که حاوی ده ها تصویر با کیفیت از المانهای مختلف الکترونیکی از جمله مقاومت ها و خازنها و آیسی ها و رله و ال ای دی و دیود معولی و دیاک و ترایاک و ترانزیستور و پتانسیومتر و سلف و . . . . می باشد ، این فایل در قالب زیپ می باشد و فقط به وسیله کامپیوتر می توانید آنرا استخراج و مشاهده نمایید . کلمات مرتبط با این پست : تصویر قطعات الکترونیکی - عکس واقعی از قطعات الکترونیکی - نمای ظاهری خازن های عدسی و شیمیایی - نمای ظاهری مقاومت ها و دیود ها - نمای ظاهری رله های چند کنتاکته - مجموعه عکس های المانهای الکترونیکی - تصاویر با کیفیت اچ دی از قطعات الکترونیکی - تصاویر بندانگشتی مقاومت و خازن و ترانزیستور و آیسی IC - انواع قطعات برقی به همراه عکس واقعی آنها
نوع فایل : zip
حجم فایل : 3.14 مگابایت
گردآورنده : lktrapaks.ir
ترانزیستور آی جی بی تی که اسمش مخفف کلمه ( Insulated gate bipolar transistor ) می باشد یک نوع از ترانزیستورهای قدرت می باشد که در اصل یک ترانزستور دو قطبی با درگاه عایق شده می باشد ، از جمله کاربردهای این ترانزیستور مواردی همچون استفاده بعنوان سویچینگ و همچنین افزایش بازده می باشد ، در دستگاه هایی از جمله یخچال ها و سیستم های تهویه و آمپلی فایرها و . . . از این ترانزیستور استفاده می شود ، این ترانزیستور در اصل از ترکیب نمودن دو عدد ترانزیستور ماسفت و بی جی تی بوجود آمده است ، این ترانزستور از سه پایه به نام های گیت و کلکتور و امیتر تشکیل شده است .
علامت مداری ترانزیستور IGBT
شکل ظاهری ترانزیستور IGBT
دوستان عزیز سلام ، امروز به عنوان جدید ترین مطلب برای شما یک کتاب کامپیوتری پی دی اف تایپ و تهیه کرده ایم با عنوان آموزش تست قطعات معروف و پرکاربرد در الکترونیک که می توانید دانلود نمایید ، در این کتاب پرکاربرد ترین قطعات الکترونیکی با آوردن شکل ، به توضیح نحوه تست آن قطعه با مولتی متر دیجیتالی پرداخته شده است ، این کتاب توسط گروه الکتروکیتز طراحی شده است و مشابه دیگری در سطح اینترنت ندارد و برای باز نمودن آن نیاز به برنامه پی دی اف ریدر دارید .
دوستان عزیز و گرامی و بازدیدکنندگان دائم سایت سلام
گروه الکتروکیتز پس از مدتها تلاش مداوم ، و تجارب و حرفه ای های گوناگون در زمینه های مختلف موفق به ساخت برنامه ای پرتابل تحت پوشش ویندوز شد که در آن چندین پروژه آموزشی الکترونیکی نفیس گنجانده شده است و به شخص دانلود کننده امکان نمایش تک تک پروژه ها به صورت جدا از هم را می دهد ، در این پروژه ها از نهایت کیفیت استفاده شده است و در ساخت هر یک از آنها چیزی کم و کسر نخواهید داشت و براحتی می توانید اقدام به ساخت پروژه مورد نظر خود نمایید ، این پروژه را برای شما در لینک زیر قرار داده ایم و می توانید براحتی آنرا دانلود نمایید .
نوع برنامه : نرم افزار پرتابل اجرایی کامپیوتر
حجم : تقریبا 2.7 مگابایت
تولید کننده : گروه الکترونیکی الکتروکیتز
لینک های مفید
آرشیو مقالات سایت
دسته بندی موضوعی