امروز در سایت الکترا پکز برای شما دوستان و عزیزان گرامی یک برنامه اجرایی بسیار زیبا و جذاب آماده کرده ایم که به صورت کاملا زیبا و با کیفیت حاوی 30 سی عدد کتاب پروژه دانشجویی خوب و حرفه ای و مبتدی و نیمه حرفه ای می باشد ، در این برنامه می توانید پروژه مورد نیاز برای ساخت خود را برگزینید و اقدام به ساخت آن نمایید ، باید توجه داشته باشید که این برنامه به صورت اجرایی می باشد و درون یک فایل زیپ قرار گرفته است و تنها به وسیله کامپیوتر قابل اجرا می باشد .
لیست برخی از پروژه های موجود در این برنامه :
پروژه ساخت چراغ چشمک زن ال ای دی ساده
پروژه ساخت فازمتر دستی الکترونیکی
پروژه ساخت شوکر و شوک دهنده کوچک جیبی مینی
پروژه ساخت ولتمتر و منبع تغذیه الکترونیکی
پروژه ساخت فلزیاب ساده و مبتدی و 2 متری
پروژه ساخت پشه کش برقی
پروژه ساخت فرستنده اف ام و بیسیم و واکی تاکی
پروژه ساخت مختل کننده مادون قرمز رو موبایل و ریموت کنترل
پروژه ساخت ربات مسیر یاب و ربات نوریاب و رباتهای دیگر
و . . . .
نوع فایل : فایل اجرای کامپیوتر
حجم فایل : 2.7 مگابایت
حروف اختصاری در الکترونیک کاربرد زیادی دارند به طور مثال در الکترونیک کلمه osc بیان اسکپ یا اسیلوسکپ می باشد و کلمه tr بیانگر ترانزیستور است ، یک علاقه مند به الکترونیک می بایست حتما این حروف را شناسایی کند در غیر اینصورت عملیات زیادی در زمینه الکترونیک نمی تواند انجام دهد ، کتابی برای شما فراهم دیده ایم که حاوی تمامی حروف اختصاری موجود در زمینه الکترونیک است که بطور بین المللی از این حروف استفاده می شود ، هم اکنون می توانید این کتاب را از سایت ما دانلود نمایید .
نام کتاب : حروف اختصاری الکترونیک
حجم کتاب : 110 کیلو بایت
موتور الکتریکی قطعه ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی چرخشی و مکانیکی تبدیل می کند ، ساده ترین نوع موتورهای الکتریکی موتور دی سی است که با ولتاژ مستقیم کار می کند و دارای دو سر می باشد که وقتی به منبع انرژی مثل باطری وصل شود موتور شروع به چرخیدن می کند .
نوع دیگری از موتورهای الکتریکی موتور های پله ای نام دارند که با نام استپر یا steper شناخته می شوند ، این موتور ها دارای چهار الی شش سیم می باشند این موتور ها خود دارای 3 دسته می باشند و در ساخت رباتها و پرینترها و دستگاه های صنعتی کاربرد دارند ، سه دسته اصلی این موتور ها موارد زیر می باشند :
شکل زیر نمای یک موتور پله ای را نشان می دهد
1 - موتورهای پله ای با مغناطیس دائم
2 - موتورهای پله ای با مغاطیس متغیر
3 - موتورهای پله ای هیبریدی
برای راه اندازی یک موتور پله ای باید ولتاژ به ترتیب به سیمهای موتور اعمال شود ، برای اینکار از درایور های مخصوص که با میکروکنترلر ای وی آر ساخته می شوند استفاده میشود که قابل برنامه ریزی می باشند .
در ترانزیستورها سه نوع منحنی مشخصه وجود دارد که این منحنی ها برای فهمیدن رابطه موجود بین جریان و ولتاژ های ترانزیستور می باشد .
انواع منحنی مشخصه های ترانزیستورها :
1 - منحنی مشخصه ورودی : در آرایش امیتر مشترک است و حاصل تغییرات جریان ورودی بیس به ولتاژ ورودی بیس امیتر است .
2 - منحنی مشخصه انتقالی : منحنی بین جریان ورودی بیس و جریان خروجی کلکتور است ( امیتر مشترک ) .
3 - منحنی مشخصه خروجی : رابطه بین جریان و ولتاژ خروجی را در قبال ثابت بودن جریان ورودی نشان می دهد .
دانلود کتاب آموزش ترانزیستورهای بی جی تی :
ترانزیستورهای بی جی تی به دسته ای از ترانزیستورهای ساده و معمولی گفته می شود که بیشترین کاربرد و استفاده را در بین ترانزیستورها دارا هستند ، این ترانزیستورها از ساختمان ساده ای تشکیل شده اند که متشکل از دو عدد دیود معمولی می باشد ، کتابی برای شما دوستان آماده کرده ایم که در ان به طور کاملا مفصل به مبحث ترانزیستورهای بی جی تی پرداخته شده است و ساختمان این ترانزیستورها به طور کامل شرح داده شده است .
برخی از سرفصل های اصلی این کتاب موارد زیر می باشند :
ساختمان ترانزیستورها - نمای مداری ترانزیستور و معادل دیودی آنها - بایاسینگ ترانزیستور - جریان و ولتاژ در ترانزیستورها - چگونگی تقویت کنندگی در ترانزیستورها - آرایش های تقویت کنندگی ترانزیستورها - منحنی مشخه ها و ناحیه های کار در ترانزیستورها و . . .
نام کتاب : ترانزیستورهای بی جی تی
حجم کتاب : 700 کیلوبایت
فرمت کتاب : پی دی اف
نویسنده : سایت تالیف
آیا می دانستید که از کامپیوتر می توانید به عنوان اسیلوسکپ استفاده کنید ؟ برای اینکار باید سیگنال ضعیف خود را به ورودی صدای کارت صدا اعمال کنیم و با استفاده از نرم افزارها و مدار مخصوص می شود قابلیت های یک اسیلوسکپ را روی کامپیوتر پیاده سازی کرد ، تمامی توضیحات و نحوه انجام اینکار در این کتاب بیان شده است ، کافی است انرا دانلود کرده و مورد مطالعه قرار دهید .
نام کتاب : آموزش استفاده از کامپیوتر به عنوان اسیلوسکپ
حجم کتاب : 300 کیلوبایت
نویسنده کتاب : مهدی باقر پور
نرم افزار مولتی سیم یا multi sim یکی از قویترین و بزرگترین برنامه ها در زمینه طراحی مدارات الکترونیک در دنیای مجازی می باشد به وسیله این برنامه می توانید بهترین مدارات را با انواع قطعات الکترونیکی به صورت مجازی در کامپیوتر شبیه سازی نمایید ، در این راستا کتاب برای شما آماده کرده ایم که به شما کاربردها و طریقه کار با این نرم افزار را آموزش می دهد .
برخی از موجودیات این کتاب :
قابلیت های نرم افزار مولتی سیم
آموزش نصب کامل و کرک کردن مولتی سیم
خواص نرم افزار مولتی سیم
کار بار برنامه
آشنایی با محیط برنامه multi sim
و . . .
نام کتاب : آموزش کار با نرم افزار مولتی سیم
حجم کتاب : 1.8 مگابایت
نویسنده کتاب : سایت راسخون
تعداد صفحات : 20 صفحه
ترانزیستورها انواع مختلفی دارند که مهم ترین و متداول ترین نوع آن ترانزیستورهای بی جی تی یا BJT می باشند ، برای اینکه از یک ترانزیستور بعنوان یک تقویت کننده و یا کلید سویچ کننده استفاده کنیم ابتدا باید آنرا بایاس یا تغذیه کنیم ؛ اینکار به وسیله اعمال ولتاژ مستقیم دی سی به ترانزیستور صورت می گیرد که باید به شکل های مختلف صورت بگیرد ، ترانزیستور از دو عدد دیود تشکیل شده است که باید در بایاس هر دو دیود تغذیه اعمال نماییم و منظور از تغذیه موافق یعنی قطب مثبت به آنود و قطب منفی به کاتد دیود های موجود در ترانزیستورها اعمال شود و در بایاس مخالف برعکس .
سه نوع عمل بایاسینگ در ترانزیستوها داریم :
1 - در نوع اول دیود بیس امیتر در بایاس موافق و دیود کلکتور بیس در بایاس مخالف قرار می گیرد .
2 - در نوع دون دیود بیس امیتر در بایاس مخالف و دیود کلکتور بیس در بایاس موافق قرار می گیرد .
3 - در نوع سوم بیس امیتر در بایاس موافق و و بیس کلکتور هم در بایاس موافق قرار می گیرد .
توضیحات مدار :
مدار زیر مدار یک تایمر بسیار ساده است که دارای چهار کلید می باشد که با تغییر حالت هر کلید مدار شروع به تایمر می کند مثلا اگر کلید s4 را تغییر دهیم تایمر برای ده دقیق فعال می شود و بازر را بعد از ده دقیقه بکار می اندازد و یا ده دقیقه کار می کند و بعد قطع می شود که با بکار گیری یک رله بجای بازر قابل تغییر است .
شرح کلید های مدار :
S1: روشن خاموش اصلی مدار
S2 : شروع عملیات تایم گیری
S3 تا s5 : تعیین مقدار زمان تایمر
ابتدا فیبر مدارچاپی سمت چپ را چاپ کنید و سپس طبق عکس زیر قطعات را جای گذاری نمایید .
لیست قطعات :
مقاومت 22 کیلو اهمی - مقاومت 470 کیلو اهمی – مقاومت 1 مگا اهمی – مقاومت 2.2 مگا اهمی – مقاومت 1.5 مگا اهمی - خازن الکترولیت 470 میکروفاراد 16 ولتی – خازن عدسی 0.1 میکروفاراد – بازر صدا دهنده - سوییچ استارت – سویچ قطع و وصل – کلید قطع و و صل دو حالته 4 عدد – باطری 9 ولتی
مبدل یا اینورتور دی سی dc ؟
دی سی ( DC ) یا جریان مستقیم نوع خاصی از جریان الکتریکی است که تغییراتی در قطبهای مثبت و منفی آن وجود ندارد و اگر هم تغییراتی داشته باشد بالای صفر یعنی مثبت است ، حال اگر بخواهیم ولتاژ مستقیم دی سی را از طریق یک مبدل چند برابر کنیم باید چه کنیم ؟ باید از مبدل های AC یا همان متناوب استفاده کنیم ولی چگونه !
اصول کار و ساختمان مبدل های دی سی :
در مبدل های dc مستقیم ، ابتدا ولتاژ مستقیم به یک اسیلاتور اعمال می شود تا تبدیل به یک ولتاژ متناوب شود تا برای ورود به ترانسفوماتور افزاینده آماده شود ، پس از اسیلاتور به ورودی ترانس افزاینده اعمال می شود و سپس ولتاژ چند برابر شده را در خروجی ترانس داریم ؛ اما با این تفاوت که جریان الکتریکی بسیار کاسته می شود و در واقع جریان تبدیل به ولتاژ می شود و این تبدیل گاهی از چند ولت به چند هزار ولت هم می رسد و می تواند انسان را شوک بدهد مثل یک شوکر الکتریکی که اینگونه کار می کند .
کاربردهای مبدل های دی سی dc :
1 - در شوکرها
2 - در های ولتاژ تلوزیون های لامپ تصویری
3 - در مکان های که نیاز به ولتاژ بالا داریم و جریان اهمیت کمی دارد و . . . .
لینک های مفید
آرشیو مقالات سایت
دسته بندی موضوعی